Cococabana Grill Brikettes
Tijdens 3.rd Black Forest Smoke & wine festifal 2018 hebben we de deze nieuwe kolen kunnen testen.
Onze bevindingen zijn: minder rook ontwikkeling tijdens het starten, Ze worden veel heter dan de kolen die we gewend zijn, Gaan veel langer mee, Hierdoor verbruiken we ruim 1 derde minder briketten.
Perfect.
Namens The smokin’ Porketeers willen we de Heer Stefan RuckelsHaußen van De Cococabana Grill Brikettes hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van 300Kg brikettes en de rookkruiden pellets.
De Cococabana Grill Brikettes
In India wordt na de productie van kokosmelk, kokoswater, kokosvet, en vruchtvlees het afval product de kokosschalen, kokosvezels, en ook de palmbladeren ter plaatse middels Pyrolyse proces verkoolt.
De kleine verkoolde delen worden eruit gezeefd.
De grotere stukken worden gelijk verwerkt.
Na het zeven worden de verkoolde kokosnoot resten vermalen en vermengt met water en aardappelzetmeel voor de binding.
Onder hogedruk worden de barbecuebriketten geperst en daarna gedroogd.
Zo zijn onze grillbriketten voor 100 procent gemaakt van duurzame grondstoffen, er wordt geen boom gekapt. De voordelen van deze kokos briketten zijn: milieuvriendelijk | duurzaam | zuinig in verbruik | weinig rook ontwikkeling | hoge warmteontwikkeling | zeer lange brandtijd | en weinig as.
Cococabana Grill-Briketts Cococabana Grill-Briketts 20525278_154891441730545_4843211791425255805_n.jpg 37020733_264670544085967_5276602738883428352_o.jpg 36930023_264671494085872_4634774177767751680_o.jpg 37000424_264669954086026_8135358697955131392_o.jpg 37017961_265133604039661_4919371393839136768_o.jpg 18766485_132717580614598_9129957113779326563_o.jpg briketts-845x584.jpg http://thesmokinporketeers.nl/images/sponsors/cococabana grill brikettes/briketts-845x584.jpg 28279183_210228516196837_8856875981391622381_n.jpg 21191895_485036605188650_1285908810735922087_n.jpg 36646928_635157953509847_1558995097482166272_o.jpg